Waar wij goed in zijn

Onze focus ligt vooral op ondernemingsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht. Maar onze brede expertise strekt zich ook uit naar andere rechtsgebieden. Op onderstaande rechtsgebieden kunnen wij je bijstaan.

Ondernemingsrecht

Onder het ondernemingsrecht vallen zaken die te maken hebben met ondernemingen. Denk aan kwesties als de oprichting, ontbinding en liquidatie van een B.V.; bedrijfsovernames; aandeelhoudersgeschillen en het beoordelen en opstellen van commerciƫle contracten en algemene voorwaarden.

Contractenrecht

Het is belangrijk dat afspraken goed en eenduidig worden vastgelegd. Het contractenrecht heeft veel raakvlakken met andere rechtsgebieden en gaat over de totstandkoming en beƫindiging van overeenkomsten. Welke bepalingen kun je beter wel en welke beter niet in een contract opnemen? Wat moet je doen als een overeenkomst niet wordt nagekomen? En waar moet je (als onderneming) op letten als je een internationaal contract afsluit?

Vastgoedrecht

Onroerend goed is een belangrijk onderdeel van het vermogen van bijvoorbeeld ondernemingen of (semi-) overheden. Vastgoedrecht is het overkoepelende recht van alles dat hiermee te maken heeft. Wij adviseren en ondersteunen klanten onder andere bij de aankoop en verkoop van vastgoed; exploitatie; huur van vastgoed en onteigening.

Overige Rechtsgebieden

Buiten ondernemingsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht behandelen wij ook regelmatig zaken in onderstaande overige rechtsgebieden. Ons doel is altijd: de meest gunstige oplossing bereiken voor onze klanten.